puppy_dogs_nature_cute_dog_French_Bulldog_Wallpaper_1600x1200_www.wallpaperswa.com.jpg

 

Op 1 September 2019 gaat DogWalker.nl verder als HondsBeste.nl!

 

 

We zijn blij je te kunnen informeren dat HondsBeste met ingang van 1 september 2019 DogWalker overneemt.

Met deze samensmelting zal Indra Doggen, huidige eigenaar van DogWalker, zich ook aansluiten bij het team van HondsBeste.

Wij hebben Indra leren kennen als een hondenliefhebber in hart en nieren en kijken uit naar een prettige samenwerking. Zij zal haar huidige taken blijven voortzetten met dezelfde inzet, passie en zorgzaamheidzoals haar klanten dat van haar gewend zijn.

Wij zijn een hondenuitlaatservice+

✓ Veiligheid boven alles
✓ Kleine groepen (maximaal 8 honden)
✓ Aandacht voor iedere hond
✓ Deskundige begeleiding en training
✓ Wandelingen van 5 - 10 kilometer (1 - 1,5 uur)
✓ Alle hondenrassen welkom, mits sociaal
✓ Wij brengen je hond veilig weer thuis

Heb je vragen?

Mail mij via info@HondsBeste.nl of bel 0418 640 350/ 06 109 679 38.

Of kijk op onze website: LINK

 

Werkwijze

Nadat u contact met DogWalker hebt opgenomen voor een afspraak, kom ik graag bij u thuis om kennis te maken met u en uw hond. U wilt natuurlijk weten aan wie u van plan bent uw hond mee te geven en hoe het een en ander in z’n werk gaat.

U kunt mij van alles vragen en uiteraard heb ik ook wat vragen, met name over uw hond. U kunt mijn bus bekijken en ook uw hond kan even snuffelen.

Indien u overtuigd bent van het feit dat uw hond met DogWalker mee gaat, stellen we een contract/opdrachtformulier op waarin we de afspraken vastleggen. Daarin wordt ook verwezen naar de ‘Algemene Voorwaarden’. Indien van toepassing tekenen we beiden ook een ‘sleutelovereenkomst’. Legt u ook vast de polis van de WA-verzekering klaar, dan weet ik of uw hond is meeverzekerd.

Als ik uw hond ophaal, krijgt hij/zij een penning aan de halsband  die van mij is. Hierop staat mijn telefoonnummer en naam. Zo is de hond goed herkenbaar. Een buitenstaander zal zo ook goed kunnen zien dat de honden met DogWalker mee zijn. Ook de riem zal ik verzorgen.

Tijdens de eerste wandeling kan ik kijken hoe de hond in de roedel past en hoe de hond op mij reageert in de groep, indien de eerste wandeling in het bos plaats vind kan ik uw hond aangelijnd mee laten wandelen. Met een lange lijn (7,50m) ga ik eerst met hem/haar oefenen.  Wanneer blijkt dat uw hond voldoende naar mij luistert en de overige honden geen ‘moeite’ (meer) hebben met de nieuwkomer, en vice versa, mag uw hond standaard met mij mee uw hond los. De wandeling duurt +/- 1 uur.

Na de wandeling zal ik uw hond zo schoon mogelijk weer thuis brengen. Hij heeft natuurlijk lekker kunnen spelen en zal dan misschien niet brandschoon zijn. Daarvoor vraag ik u een doek of oude handdoek klaar te leggen.

Als u wenst dat uw hond te eten of te drinken krijgt na de wandeling, zal ik daarvoor zorgen als u dat voor mij klaarzet op een afgesproken plek.

Per e-mail en/of WhatsApp en/of SMS, wordt u tijdig op de hoogte gebracht wanneer er niet gewandeld wordt, bijvoorbeeld in verband met vakantie, opleiding of onderhoudt van de bus. 

Tijdens wandelingen ben ik telefonisch niet bereikbaar. U kunt uw boodschap op dat moment wel inspreken zodat ik u terug kan bellen. U kunt mij natuurlijk altijd een appje of mailtje sturen dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

De Bus.

Aan het vervoer is grote zorg besteedt. De bus is voorzien van airco en een elektrische dak ventilatie zodat de honden ook op warmere dagen voldoende frisse lucht krijgen. De bus van DogWalker is voorzien van professioneel gebouwde autokennels. De bus is op gedeeld in een voor en achter compartiment met kennels. Deze zijn gebouwd in verschillende maten zodat er voor iedere hond een passend kennel is. Iedere hond heeft zo zijn eigen veilige plaats in de bus. Groot of klein uw hond kan veilig mee met DogWalker. De kennels zijn eenvoudig te verwijderen zodat deze en bus goed gereinigd kan worden. De bus wordt iedere dag ontdaan van zand en met regelmaat helemaal gereinigd en ontsmet om zo de hygiëne te kunnen waarborgen.

Over mij:

DSC06822.JPG

DogWalker wordt door mij gerund, Indra Doggen, geboren en getogen in Den Bosch met een enorme passie voor honden.

Vanaf mijn geboorte ben ik altijd omringd geweest met honden, ik kan niet zonder ze leven. Hier heb ik mijn opleiding dan ook naar gekozen. Eerst VMBO-kader op Helicon met de laatste 2 jaar gericht op dier en daarna de vervolgopleiding gedaan op MBO Helicon, Dierverzorging niveau 3. Daarnaast heb ik module A volgens Quiebus gehaald om daar mee verder te gaan en Gevorderd kynologisch instructeur en Gevorderd gedragstherapeut te worden.

Om mijn kennis en ervaringen te verbreden ben ik in de winter van 2015-2016 stage gaan lopen in Finland bij Arctic Husky Farm. Hier ben ik gids geweest bij tochten met de slee getrokken door Husky’s. Hierdoor heb ik leren werken met grote groepen honden in een bijzondere omgeving. Dit was de beste ervaring van mijn leven! Hierbij heb ik alles gedaan van hokken schoonmaken en voeren, tot de honden in- en uitspannen, op de slee staan en de sneeuwscooter rijden. Het gevoel van de frisse lucht, de vaart die de honden maken op een slee en de liefde die de Husky’s je geven is niet te beschrijven! Een beter gevoel is er bijna niet.

IMG_20160106_144017.jpg

Ik ben graag buiten, als kind speelde ik altijd buiten in de bossen of was ik door de modder aan het rennen bij scouting.

Ik heb DogWalker overgenomen zodat ik 't buiten zijn kan combineren met de dieren waar ik het meest van hou. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Natuurlijk wil je weten wat mijn kijk op honden is, voor je je liefste bezit aan mij toevertrouwt.

Mijn Missie: Op een verantwoorde manier in de dagelijkse bewegingsbehoefte van uw hond te voorzien.

Hoe ik dat doe? Door de groepen klein te houden en de rust in de groep te bewaren. Dit bereik ik door duidelijk en consequent te zijn zodat de nadruk komt te liggen op discipline en concentratie.

Verder houden we flink de pas er in, zo heeft uw hond geen kans om afgeleid te worden en is er minder kans op conflict situaties.

Het stevig doorlopen heeft als bijkomend voordeel dat uw hond lekker afgemat word. Vermoeide en voldane (lees voldoende geprikkelde honden) vertonen geen probleem gedrag wat voortkomt uit verveling en frustratie. Verder wordt de conditie verbeterd wat weer een gunstige uitwerking heeft op de gezondheid van uw hond.

Contact

DogWalker is er voor u dus aarzel vooral niet om met ons contact op te nemen. Wilt u weten of er nog plaats is in de bus of gewoon even horen hoe uw hond het heeft gehad? Dan kunt u ons bellen, SMS'en of een appje sturen, houdt er wel rekening mee dat we niet altijd in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen. 

U kunt ons ook bereiken via de email dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon: +31(0)610239361  Email: info@dogwalker.nl

U kunt ons ook volgen via Facebook